Tajine van Lamsvlees met kweeperen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de ui. Voeg het vlees toe en bak het bruin rondom. Doe de specerijen er bij en blijf een ruime minuut roeren om allesmaken te verdelen. Doe alles over in een Tajine, maar bij gebrek hier aan mag een hapjes pan ook. Voeg de tomaten en voldoende water toe om het vlees net te bedekken. Doe de hoed op de tajine of het deksel op de pan de pan en laat het minimaal een uur zachtjes stoven (tot het gaar is). Boen ondertussen de kweeperen en snijd ze afhankelijkvan hun grote in 4 parten of 8 parten, schil de peren niet want de meeste smaak zit in de schil en die bind het gerecht ook. Voeg de peren de citroensap de Honing en peper en zout naar smaak toe en laat de peren in 15 tot 30 minuten zacht worden... Pas op dat de Kweeperen niet uiteenvallen. Heerlijk met Marokaans brood of rijst......

Tajine van Lamsvlees met kweeperen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kweeperen Op Cognac
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tahine Van Lamsvlees Met Kweeperen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Met Lamsvlees En Kweeperen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept