Tajine van lamsvlees.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
swijze: Snij het vlees in stukken(stoofvlees). Laat de pruimen in water weken. Maak de spruitjes schoon. Pel de ui en snij in ringen. Schraap wortelen schoon en snij in plakjes. Braad het vlees in een grote pan snel aan in de hete olie.Giet de honing er overheen en laat een paar min.karameliseren en blus met de vleesbouillon. Voeg de groenten en pruimen toe.Strooi kurkuma,kaneel en gember er overheen. Kruid naar smaak met peper en zout en roer goed om. Leg de deksel op de pan en laat op een laag vuur het geheel een 40min.sudderen. Voeg de amandelen toe en laat nog een 10 tal min.stoven tot vlees en de groenten lekker zacht zijn!! (lekker met rijst of gestoomde aardappelen) Smakelijk ! [b]

Tajine van lamsvlees. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept