Tartaar van perziken en peren

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil alle perziken. Zijn ze nog niet rijp genoeg, stop ze dan 20 seconden in kokend water. Snij ze in tweeen en vervolgens in stukjes. Pers de halve citroen en de sinaasappel uit en giet het sap in een slakom. Schil de peer, verwijder het hart en snij ze in stukjes, die u onmiddellijk in het sap legt. Doe er de stukjes perzik bij en meng alles voorzichtig dooreen. Zet de slakom gedurende een uur in de koelkast of gedurende 10 à 15 minuten in de diepvries. Hak de muntblaadjes fijn bij het serveren en meng ze door het gerecht. Plaats vier cirkels van 10 à 12 cm op de borden en schik de tartaar erin. Verwijder de cirkels. Leg er een muntblaadje op. Goed fris serveren.

Tartaar van perziken en peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept