Tartaar van rauwe en gerookte zalm met kweeperen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak de zalmfilet zeer fijn, vermeng met grof zeezout, pepermolen, gesnipperde sjalot en een vleugje olijfolie en bewaar dit in de koelkast.
- Versnijd odnertussen de kweepeer in kleine dobbelsteentjes en stoof ze 10 min. met 20 gr griessuiker. Laat zachtjes karameliseren en blus met citroensap.
- Versnijd met een ronde vorm de sneden gerookte zalm.
- Monteer in de ronde vorm 2 eetlepels zalmtartaar, 1 sneetje gerookte zalm en herhaal dit een tweede keer. Leg rond het bord de brunoise van kweepeer, shizo en werk af met de kriekbiervinaigrette. **Kriekbierdressing :** - 1 dl kriekbier en 2 dl olijfolie

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met kweeperen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kweeperen Op Cognac
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tahine Van Lamsvlees Met Kweeperen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Met Lamsvlees En Kweeperen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept