Tartaar van scampi, met gelei van rode biet en gef

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Hak de scampi's. vermeng met de sesamolie, peper en zout en de gehakte sjalot. *Kook de rode biet, pureer en vang het sap op. Laat inkoken met de rode wijnazijn en de suiker. Kruid met zout en Sh?zuanepeper . Voeg de geweekte gelantinebladeren toe en giet in een schaaltje. *Vul een kleine cilinder of een mokkatasje met het gehakt van de scampi en zet in de oven. *Plaats dit op een klein bordje en verwijder de cilinder. *Snijd de gelei in reepjes en leg die langs de tartaar van scampi. *Werk af met gefruit selderblad ( even in de frituur doen) en bieslook. *U kan hierbij eventueel een dressing van zure room of op basis van yoghurt serveren.

Tartaar van scampi, met gelei van rode biet en gef is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept