Tartaar van tonijn met gegrilde coquille, salade v

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tonijn in fijne blokjes. Versnipper de sjalot en snij de kruiden fijn. Meng alles onder de tonijn. Voeg olijfolie toe en kruid de tartaar met peper en zout. Voeg net voor het serveren citroensap toe. (De zuurtegraad van het citroensap zorgt voor een natuurlijk gaarproces waardoor de vis zal verkleuren, daarom pas op het allerlaatste moment toevoegen.) Meng de yoghurt met de room en de mierikswortel. Kruid af met peper en zout. Week de blaadjes gelatine in koud water. Verwarm de soja, saké, water en rijstazijn en los er de gelatineblaadjes in op. Stort het geheel uit en laat opstijven. Snij de groenten in julienne en marineer ze kort in het mengsel van olijfolie, citroensap, sojasaus en verse kruiden. Rol ze in de plakjes rammenas tot een canneloni. Gril de coquille en schik alles op een bord.

Tartaar van tonijn met gegrilde coquille, salade v is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept