Terrine van meloen met aardbeien

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de gelatineblaadjes zacht worden in wat koud water. Warm 25 cl water op. Voeg de gelatineblaadjes één na één toe. Meng. Giet er de port en de suiker bij. Mengen en laten afkoelen. Schil de meloen. Verwijder alle pitten. Snij het vruchtvlees in kleine staafjes of stukjes. Spoel de aardbeien, haal de steeltjes eraf en snij ze in schijven. Giet wat gelei op de bodem van een schotel van 25 cm. Zet ze 15 minuten in de koelkast. Leg er vervolgens het fruit in en wissel de kleuren met elkaar af. Giet er de gelei over. Zet de vorm minstens 12 uur in de koelkast. Haal de terrine uit de vorm en schik ze op een schotel. Schik de frambozen errond. Decoreer met muntblaadjes.

Terrine van meloen met aardbeien is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept