Hoe u de haasjes sappig houdt? Haal ze voor het bakken even door de bloem. Dan drogen ze niet uit. Het verrukkelijke gouden kleurtje krijgt u er gratis bij. Snij het vlees in blokjes van ongeveer 1,5 cm. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn samen met de rode peper. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of een ruime braadpan. Als de olie begint te dampen, roerbakt u de knoflook en de rode peper erdoor gedurende 1 tot 2 minuten. Voeg verder basilicum en een snuifje zout toe en schep daarna het mengsel uit de pan. Verhit de rest van de olie in de pan. Zodra de olie begint te dampen, roerbakt u hier de blokjes vlees in op een hoog vuur. Reken om te roerbakken opnieuw 1 tot 2 minuten. Snij de prei, voeg samen met de snijbonen toe en roerbak ze 5 minuten mee. Roer citroensap, knoflookmengsel en kokosmelk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met mihoen