Thaise hamlapjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de basilicumblaadjes fijn. Besmeer de hamlapjes met currypasta. Strooi de helft van het basilicum over de hamlapjes en druk de kruiden iets aan. Vul het waterreservoir van de stoomkoker (of de pan, als u mandjes gebruikt) met het water, de bouillonblokjes, de rest van het basilicum en de soepgroenten en breng het geheel aan de kook. Kook het vervolgens zachtjes door. Leg de hamlapjes in de stoommand en stoom ze in 10-12 minuten gaar. Lekker met basmatirijst, roergebakken peultjes en broccoli. De basmatirijst kunt u meestomen in de stoompan.

Thaise hamlapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse vleesspiesjes met rijstsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde hamlapjes met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakrijst met sugarsnaps en knoflook
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept