- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Meng in een kom de marinademix (uit het pakje) met 3 eetlepels olie en de blokjes kip.
- Haal de peultjes af en was ze.
- Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok zo heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de blokjes kip ca. 3 minuten. Schep de peultjes en de kruidenmix (uit het pakje) erdoor en roerbak deze 3 minuten mee. Schep dan de rijst en de kokos erdoor en roerbak nog 3 minuten.
- Schep de Thaise nasi in diepe borden of kommen en strooi de bieslook erover. **Tip:** - Vervang de peultjes door 1 in reepjes gesneden rode paprika en 450 g doperwtjes (vers of uit de diepvries). Vervang de kokos door seroendeng. Gebruik voor een Thaise bahmi Mie (nestjes), Chinese Eiermie of Mihoen in plaats van rijst. Volg de bereidingswijze op de verpakking."}}