Tijgergarnalen in sinaasappelsalade.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de tijgergarnalen,verwijder het darmkanaal en houd enkele koppen apart voor het garnituur.Kruid met peper,zout en paprikapoeder. Spoel en versnijd de sla.Besprenkel met de vinaigrette. Verwarm in een schotel de olijfolie en bak de gekruide schaaldieren met de koppen 4min lang op 500W.Geregeld omdraaien. Snij de schil van de sinaasappel met een scherp mes zodat ook het witte vel verwijderd is. Snijd nu de sinaasappel in partjes en leg ze samen met de lauwe tijgergarnalen op de salade.

Tijgergarnalen in sinaasappelsalade. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in sherry
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met groenteballetjes en wortel-sinaasappelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel-sinaasappelsalade met andijvie en olijven
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept