Tip-Top Punch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Houd een kwart van de sinaasappel opzij en pers het sap uit de rest. Snijd de halve ananas in blokjes en doe ze in een groot mengglas. Voeg er al roerend het sap, de kristalsuiker en de cognac aan toe. Leng voorzichtig aan met de gekoelde champagne. Giet de inhoud van het mengglas over in een groot cocktailglas en versier de rand met de stukjes sinaasappel.

Tip-Top Punch is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Warme appelpunch met gember
20 min
Bekijk recept
Cranberry Punch
Snack
Bekijk recept
Ti Punch Kaneel en Gember
10 min Snack
Bekijk recept

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soesjestaartje
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept