Tiramisu met ananas (8 personen)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in koud water. Snijd de ananas in blokjes. Klop de ei dooiers en de suiker met de mixer +/- 5 min. (luchtig). Verhit 1 dl. ananassap. Roer er van het vuur af de gelatine door heen. Roer eerst de mascarpone en vercolgens het ananassap door het dooier mengsel. Klop de slagroom (bijna) stijf en spatel ze door de mascarpone vla. Beleg de bodem van een ovenschaal (1.5 liter) met lange vingers. Bedruppel ze met de halft van de marasquin. Verdeel de helft van de ananas blokjes erover en schep de helft van de mascarpone vla erover. Herhaal dit nogmaals. Zet het geheel tenminste 4 uur in de koelkast. Garneer de tiramisu met de rest van de ananas en de marasquin kersen.

Tiramisu met ananas (8 personen) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met mosterddressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept