tiramisu met peren en frambozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik de madairakoekejes naast elkaar in een rechthoekige schotel. Lepel de amaretto over de koekjes. Snij de peren in schijfjes van 0,5 cm dik. Leg de schijfjes dakpansgewijs op de kozekjes. Bedek met diepgevroren frambozen en strooi er 1 eetlpl suiker over. Druk zachtjes aan met een spatel. Doe de mascarpone,3 eetlpls suiker,citroensap en 3 eidooiers in een hoge mengkom. Klop op met de suiker. Klop het eiwit tot schuimen schep onder het mascarponemengsel. Giet over de vruchten en laat enkele minuten kleuren onde de grill. Laat daarna minstens 6 uur rusten op een koele plaats. dien koud op.

tiramisu met peren en frambozen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept