Tiramisu met vruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kijk de vruchten na op ongerechtigheden. Sommige vruchten zoals frambozen en bramen kunt u beter niet wassen, daardoor verliezen ze veel van hun smaak.
- Bedek de bodem van een rechthoekige (glazen) schaal met de lange vingers.
- Vermeng 3 eetlepels likeur met het citroensap.
- Sprenkel dit over de lange vingers.
- Klop in een schone zeer vetvrije kom eiwit en

0.5 eetlepel suiker stijf.
- Leg de zachte roomkaas in de mengkom van een foodprocessor waarin het sikkelmes is geplaatst.
- Voeg creme fraiche de rest van de suiker en 1 eetlepel likeur toe.
- Laat de machine zolang draaien tot een smeuig geheel is verkregen.
- Spatel eerst het opgeklopte eiwit en daarna de vruchten zo luchtig mogelijk erdoor.
- Schep het geheel in de schaal met de lange vingers.
- Strijk het opervlak glad af en strooi, door een zeefje, cacaopoeder of poedersuiker erover.
- Plaats de schaal, afgedekt met plasticfolie, tenminste 3 uur in de koelkast.
- Dien het gerecht in de schaal op.
- **Serveertip: - Als u tiramisu maakt met bramen, rode bessen of vlierbessen strooi dan poedersuiker inplaats van cacaopoeder over het gerecht.

Tiramisu met vruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept