Tussenribstuk met wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ribstukken gewoon gaar in hete margarine Intussen kunt u de saus bereiden. Snipper de sjalotten fijn en fruit ze in hete margarine Vervolgens voegt u er de rode wijn, peper en zout, het laurierblad en de tijm aan toe en u laat de wijn tot ongeveer de helft inkoken. Maak met de rest van de margarine en met het meel een bruine roux die u onder voortdurend roeren met de bouillon aanlengt. Tijm en laurier haalt u uit het mengsel en u giet het bij de bruine saus. U maakt de saus af met een weinig van de braadjus van het vlees Schik de ribstukken op een schotel en serveer de wijnsaus er afzonderlijk bij. Lekker met opgebakken aardappeltjes.

Tussenribstuk met wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrillde Tussenribstuk
30-60 min -
Bekijk recept
Geroosterd Tussenribstuk
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aberdeen Angus Tussenribstuk Met Selder
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aberdeen Angus tussenribstuk met selder
Bekijk recept