- Snij het vlees op een paar zijden in aan de buitenkant en smeer het vlees aan beide kanten in met de olie - Verhit de boter en fruit de schoongemaakte en fijn gesneden groentjes 5 minuten -blus met de wijn, bouillon en azijn - Voeg laurier en tijm erbij - Laat 30 min zachtjes koken zonder deksel - In een ander pannetje het bruin van de jus doen met de ingekookte groentjes - Voeg de uitgelekte groene peperkorrels erbij en naar smaak nog wat zwarte peper - Nog eens 10 min zacht koken - Roer de boter door de saus (hou warm) - Leg het vlees op het grillrooster en schuif onder de hete grill en grill aan elke kant 5 min - Verhit de helft van de boter en fruit de uiringen goudbruin - De uiringen eruit halen en de rest van de boter in de pan smelten en de tomaatjes 5 min stoven - Schik het vlees op een schotel en kruiden met peper en zout; giet de saus erover en garneer met de uiringen en de tomaatjes. - Geef er gekookte aardappelen bij en een groene groente