Tiroler Entrecote

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij het vlees op een paar zijden in aan de buitenkant en smeer het vlees aan beide kanten in met de olie - Verhit de boter en fruit de schoongemaakte en fijn gesneden groentjes 5 minuten -blus met de wijn, bouillon en azijn - Voeg laurier en tijm erbij - Laat 30 min zachtjes koken zonder deksel - In een ander pannetje het bruin van de jus doen met de ingekookte groentjes - Voeg de uitgelekte groene peperkorrels erbij en naar smaak nog wat zwarte peper - Nog eens 10 min zacht koken - Roer de boter door de saus (hou warm) - Leg het vlees op het grillrooster en schuif onder de hete grill en grill aan elke kant 5 min - Verhit de helft van de boter en fruit de uiringen goudbruin - De uiringen eruit halen en de rest van de boter in de pan smelten en de tomaatjes 5 min stoven - Schik het vlees op een schotel en kruiden met peper en zout; giet de saus erover en garneer met de uiringen en de tomaatjes.
- Geef er gekookte aardappelen bij en een groene groente

Tiroler Entrecote is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tiroler Gröstl
30 min-
Bekijk recept
Tiroler Grostl
10-20 min -
Bekijk recept
Tiroler Grostle
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tiroler Kruidenvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept