Tjap tjoi van varkensvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Het vlees koken met een bodempje water en maggieblokje tot het gaar is.
- Intussen de groenten schoonmaken en snijden.
- Een sausje maken van de ketjap of sieuw, fijngemaakt knoflook en Chinees poeder.
- Het vlees in dunne plakjes snijden en het sausje er over heen gieten.
- Een half uurtje laten intrekken.
- De uien snijden en fruiten in de boter.
- Daarna het vlees en de saus toevoegen.
- De saus binden met het aardappelmeel.
- Kopje water en de schoongemaakte groenten toevoegen, en laten stoven tot de groenten naar smaak gaar (of knapperig) zijn.

Tjap tjoi van varkensvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vissoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tjap Tjoy
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept