Roer de boter zacht. Meng er een eetlepel van elk van de gehakte kruiden, peterselie, bieslook en kervel door. Meng er ook een eetlepel gehakte sjalot door. Voeg nog een in snippers gesneden teentje knoflook toe en maak op smaak af met peper en zout. Snij van de tomaten het kapje af en hol ze uit. Kruid ze met wat peper, zout en parmesaanse kaas. Spuit er een beetje kruidenboter in en leg er plakjes gesneden champignons op. Maak het gehakt op smaak met zout, peper en nootmuskaat en maak het aan met ei en paneermeel. Maak er balletjes van zo groot als een knikker en pocheer deze in wat bouillon van een blokje. Laat ze afkoelen. Spuit nu weer een beetje kruidenboter in de tomaat, stop er vleesballetjes bij, nog wat champignons en bovenop nog een beetj kruidenboter. Bestrooi het geheel met parmesaanse kaas. Zet de tomaten in een beboterde vuurvaste schaal 15 à 20 minuten in een oven van 200 graden C. Serveer er stokbrood bij.