Tomaten gevuld met gehakt en mais

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden C of gasovenstand

4. Rijst bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Intussen ui pellen en fijnsnipperen. In koekepan boter verhitten. Ui 1 minuut fruiten. Gehakt toevoegen en in ca. 4 minuten rul bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Intussen kapjes van tomaten snijden en tomaten uithollen. Uitholsel boven gehakt door zeef wrijven. Peterselie erboven fijnknippen. Erdoor roeren: majoraan, peper, zout, tomatenketchup, mais en helft van rijst. Al omscheppend verwarmen tot het vocht verdampt is. Tomaten hoog opvullen met het gehaktmengsel en naast elkaar in lage ovenschaal zetten. Kaas erover strooien. In midden van de oven de tomaten in ca. 10 minuten gratineren. Rest van de rijst erbij geven.

Tomaten gevuld met gehakt en mais is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept