Tomaten-roomsaus met "krab"

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Giet de tomaten af. Pluk de krabsticks uit elkaar. Smelt de boter en fruit de ui zachtjes glazig.Voeg de tomaten toe, roer ze stuk en doe het laurierblaadje erbij. Breng de saus aan de kook en laat haar, zonder deksel, ca. 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer de maizena los met 2 el van de slagroom en roer dit samen met de rest van de slagroom door de saus, laat de saus al roerende binden. Roer de krab door de saus en breng de saus op smaak met de suiker, de sesamolie en zout en peper, laat de saus door en door warm worden.

Tomaten-roomsaus met "krab" is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept