Turks brood gevuld met geroosterde groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd 1 aubergine, 1 courgette, 1 gele paprika, 1 rode ui en 3 tomaten in grove stukken en meng ze in een bakblik of lage ovenschaal met 1 eetlepel verse Italiaanse kruiden, 2 eetlepels olijfolie en zout en peper naar smaak en rooster ze onder een hete grill in 8-10 minuten mooi bruin en beetgaar. Schep ze regelmatig om. Snijd een Turks brood of een Marokkaanse pide overlangs open. Beleg de onderkant met 100 g chorizo en 100 g jongbelegen kaas in plakken. Verdeel de geroosterde groenten en 50 g zwarte olijven zonder pit, in grove stukken gehakt erover en leg de bovenkant van het brood erop. Bestrijk dit met olijfolie en strooi er wat chilipoeder over. Bak het brood in een voorverwarmde oven van 200 °C in 15 minuten knapperig bruin.
Voorbereiding
stijd: ca. 15 minuten + 15 minuten in de oven

Turks brood gevuld met geroosterde groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept