Voor de tournedos Verhit wat boter in een pan. Laat de tournedos op een hoog vuur aan beide zijden dichtschroeien. Kruid vervolgens het vlees en laat het verder bruin bakken. Hebt u de tournedos graag rosé, laat hem dan aan weerszijden ongeveer 3 minuten bakken. Afhankelijk van uw eigen voorkeur kunt u hem natuurlijk een paar minuutjes langer laten bakken. Laat de tournedos na het bakken enkele minuten rusten. Resultaat is een lekker sappig stukje vlees. Voor de peperroomsaus: Giet de vleesbouillon in de pan waarin u ook de tournedos hebt gebakken. Wanneer het braadvocht van de tournedos is losgekomen, mengt u er de room doorheen. Breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg ook wat groene peperkorreltjes bij de saus. Smaakt altijd lekker met frietjes, kroketjes of aardappelen en een mix van salades. Tip: In de saus kunt u ook champignons verwerken. Zeer lekker!