Tournedos in peperroomsaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de tournedos Verhit wat boter in een pan. Laat de tournedos op een hoog vuur aan beide zijden dichtschroeien. Kruid vervolgens het vlees en laat het verder bruin bakken. Hebt u de tournedos graag rosé, laat hem dan aan weerszijden ongeveer 3 minuten bakken. Afhankelijk van uw eigen voorkeur kunt u hem natuurlijk een paar minuutjes langer laten bakken. Laat de tournedos na het bakken enkele minuten rusten. Resultaat is een lekker sappig stukje vlees. Voor de peperroomsaus: Giet de vleesbouillon in de pan waarin u ook de tournedos hebt gebakken. Wanneer het braadvocht van de tournedos is losgekomen, mengt u er de room doorheen. Breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg ook wat groene peperkorreltjes bij de saus. Smaakt altijd lekker met frietjes, kroketjes of aardappelen en een mix van salades. Tip: In de saus kunt u ook champignons verwerken. Zeer lekker!

Tournedos in peperroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene-peperroomsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept