Tournedos met Choronsaus

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de tournedos naar believen in een pan met wat boter. Hou warm. Laat de boter smelten en klaar ze. Breng het water met de dragonazijn aan de kook op een zacht vuurtje. Doe er de eierdooiers bij en blijf roeren. Doe de opgeklopte eierdooiers bij de geklaarde boter en meng goed. Voeg er de fijnghakte dragon bij, de tomatenpuree, de ketchup en de in stukjes gesneden en ontpitte tomaten. Leg de tournedos op warme borden samen met een toefje tuinkers en fijne frietjes. Serveer de choronsaus apart.

Tournedos met Choronsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos, choronsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Choronsaus
15 min
Bekijk recept
Choronsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Choronsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept