Traditionele Finse vissoep

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de uien in kleine stukken Kook het water met daarin de uien en kruiden gedurende 5 minuten Voeg de geschilde en in stukjes gesneden aardappelen toe (en de hapanleipäviipale met daarop boter gesmeerd) laat alles koken net zolang tot de aardappelen halfgaar zijn, ca. 10 minuten Voeg de in stukjes gesneden vis toe, samen met het melk-tarwemeel mengsel of de room Laat alles op een laag vuur koken totdat de vis gaar is, ca. 10 - 15 minuten Check de smaak Haal het stukje zure brood er uit Voeg evt. boter toe aan de soep Strooi fijne dille of bieslook in de soep Serveer de soep met vers brood

Traditionele Finse vissoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept