- Klop de room stijf en verwerk hem in de koude bereiding, samen met het passievruchtensap. Verwijder de korst van de cake en snij het kruim in kleine blokjes. Laat 1 min weken in het mengsel van rum en kokoslikeur. Neem ze er voorzichtig uit en filter het weekvocht. Zet opzij. Olie een glazen vorm met hoge rand in en bestrooi de bodem en zijkanten met suiker. Spreid een laag cakeblokjes op de bodem uit. Giet de helft van de bereiding erover en laat 15 min opstijven in de koelkast. Bedek de bovenzijde met de rest van de blokjes cake en vervolgens met de rest van de bereiding. Maak het oppervlak mooi glad en laat 6 uur opstijven in de koelkast.
- Pers de sinaasappels om 20cl sinaasappelsap te verkrijgen. Mix het vruchtvlees van de ananas, de papaja en de mango, het sinaasappelsap en het weekvocht dat u apart bewaarde. Haal dit mengsel door de puntzeef op het moment van opdienen.
- Ontvorm de terrine op een ijsgekoelde schotel, snij ze in fijne sneden.
- Nappeer de bodem van de dessertborden met coulis en leg er twee sneden terrine op. Goed koel serveren."}}