Trostomaat gevuld

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer eerst de gespoelde zwezerik in water met zout, peper en takje verse tijm gedurende 10 minuten, pel ze en snijd ze in plakjes. Pliceer de tomaten voorzichtig met kroontje erop. Pel en droog ze. Snijd de tomaat in drieën, hol het onderste gedeelte uit. Snijd partjes van de sinaasappels, bewaar sap van 1 sinaasappel voor de dressing. Snijd de rode ui in ringen. Kruid de zwezerik met zeezout, peper en tijm, haal ze door de bloem en boter en bak ze krokant in olijfolie, voeg de uiringen en champignons toe alsook de middelste tomaatplakjes. Maak dressing van sinaasappelsap, olijfolie met sinaasappels, zout, peper, en scheutje port. Vul de tomaat met plakjes zwezerik, tomaat, ui, sla of bloemen. Zet de tomaten op de gebakken champignons, dresseer de partjes sinaasappel en sla of bloemen erlangs en besprenkel met de dressing.

Trostomaat gevuld is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rouleau van kip met trostomaat en risotto van Oscar Damen
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peterselie-couscoussalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Guacamole met chorizokruim
15 min Snack
Bekijk recept