lepelbiscuit bereiden: 6 eierdooiers met 65 gr griessuiker opkloppen 6 eiwitten met 65 gr griessuiker stijfkloppen 60 gr gezeefde maizena onder de eiwitten spatelen eierdooiermengsel door het beslag spatelen 70 gr gezeefde bloem erdoorheen mengen een beetje vanille-essence toevoegen (of vanillesuiker gebruiken bij de eierdooiers) op een bakplaat spuiten met vlakke spuitmond afbakken in de oven op 160° C (ong. 15 minuten), laten afkoelen en uitsteken 250 gr aardbeien opkoken met suiker en water, pureren, parfumeren met aardbeienlikeur en afkoelen de lepelbiscuit midden op het bord leggen hierop wat een mooi torentje slagroom spuiten schik de vruchten tegen de slagroom aan dek af met een tweede laagje biscuit hierop wat slagroom en versier met enkele vruchten en een takje munt giet de coulis rond het torentje en werk af met overige fruit Opmerkingen: dit heerlijk dessertje kan ook met andere seizoenvruchten gemaakt worden
Torentje van rood fruit en lepepbiscuit is een recept van Jerryke's Cuisine