Tongfilets met witte wijn saus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak de sjalot,het teentje knoflook,de peterselie en de basilicum fijn.
- Zet de oven aan op 190 graden. - Beboter een vuurvaste schaal.Verdeel de gahakte sjalot,de peterselie,de knoflook,de tijm en de basilicum over de bodem en schik er de visfilets op.Bestooi met wat peper en zout.Giet de witte wijn voorzichtig over de vis.
- Dek af met aluminiumfolie en zet 15 min: in de oven.
- Schik dan de filets op een verwarmde schaal en houd ze nog even warm in de oven.
- Giet het restant van het vocht uit de schotel in een pannetje,roer er boter door en verwarm op een hoog vuur.Schep deze saus over de visfilets.

Tongfilets met witte wijn saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept