Tongrolletjes met rucolapuree

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen. Kook ze gaar in gezouten water. Snij de paprika in repen en verdeel ze over de visfilets. Rol op en zet vast met een houten prikker. Stoom de visrolletjes in 7 à 8 minuten gaar. Pureer de aardappelen met de melk en de boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er meteen de rucola door. Schik op elk bord drie visrolletjes en schep er de rucolapuree bij. Lekker met een botersausje.

Tongrolletjes met rucolapuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundervinken met rucolapuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapuree met rodekool en stoofperen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rucola en ricotta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Involtini van groene kool met zoete aardappel-rucolapuree
30 min-
Bekijk recept

Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept