Tongschar met grijze garnalen, limoensabayon en ge

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de steeltjes van de spinazie, was grondig en laat uitlekken. Stoof de spinazie in een pannetje met een nootje boter en een teentje look. Kruid met peper en zout. Maak een sabayon van 2 eigelen, het limoensap en 85 g geklaarde boter. Kruid met peper en zout. Verwarm de garnaaltjes lichtjes. Bak de tongscharfilets in boter. Schik de tongschar en garnaaltjes samen met de spinazie en de sabayon op een bord. Serveer met aardappelpuree

Tongschar met grijze garnalen, limoensabayon en ge is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept