Tongscharfilets met gesmoorde savooikool

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aardappelen, de wortelen en de raapjes in een cocottevorm en kook ze beetgaar. Snijd de savooikool in fijne reepjes. Giet de sojaolie in een diepe braadpan en smoor de savooikool erin op een klein vuurtje. Voeg er de sjalot bij en spijs met peper, muskaatnoot en zout. Schik de visfilets in een beboterde ovenplaat, spijs met pezo, leg er een klontje boter bovenop en giet er de bouillon bij. Laat in de oven ongeveer 10 minuten garen. Voeg de aardappelen en de wortelen bij de savooikool en laat nog enkele minuten sudderen. Werk de bouillon af met enkele klontjes boter. Schik de tongscharfilets in een diep bord, verdeel er de groentjes over en nappeer met de botersaus. Garneer met een takje tijm of bonenkruid.

Tongscharfilets met gesmoorde savooikool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hoeve-ei in een beursje van savooikool en spekjes
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrolletjes met varkensfilet
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Savooikool In Roomsaus Met Karwijzaad
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde Savooikool Met Pancetta En Knoflook
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Viva Italia vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Taartje van tongscharfilets op spinazie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets
14 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met Normandische saus, tomaten en algen
12 min Voorgerecht
Bekijk recept