Tonijn met groene kruiden en tomaatbasilicumsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De groene kruiden schoonmaken, broodkruim toevoegen en pureren. De tonijnmedaillons met de puree bedekken en 15 min. in de oven (170° C)zetten. Voor de saus: de tomaten pellen, het vruchtvlees in blokjes snijden, de blanke botersaus toevoegen en verwarmen. Tenslotte de gehakte basilicum bijvoegen en kruiden met peper en zout. Een toefje saffraannoedels midden op het bord leggen, de tonijnmedaillons erop schikken en de saus errond gieten.

Tonijn met groene kruiden en tomaatbasilicumsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept