Tomatentaart van Nora Bosmans

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het uitgerolde bladerdeeg mét bakpapier in de taartvorm leggen. De bodem besmeren met een eetlepel mosterd, bestrooien met paneermeel. De tomaten in dikke schijven snijden en ontdoen van de pitjes. Laten uitlekken op keukenpapier. De in ringen gesneden uien en schijfjes champignons lichtjes opstoven. De taartbodem beleggen met schijven tomaat, daarover het ui-champignonmengsel verdelen en eindigen met weer een laag tomaten. De tomaten kruiden met peper, zout en oregano. De drie volledige eieren klutsen met 2 dl melk en een flinke snuif curry. Het mengsel over de taart gieten en bestrooien met de geraspte kaas. 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200°.

Tomatentaart van Nora Bosmans is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Tomatentaart met zoete ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart met zoete ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept