Tomatenveloute

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de tomaten kruiselings in, dompel ze enkele seconden onder kokend water en ontvel ze.
- Fruit de preisnippers, voeg 1/2 l bouillon en de kruiden toe en laat een kwartiertje pruttelen - Doe de stukken gesneden tomaten erbij, laat zacht koken en voeg de rest van de bouillon en de tomatenpuree toe.
- Laat nog 20min verder koken op een zacht vuurtje.
- Werk af met room en fijngesnipperde basilicum.

Tomatenveloute is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gekoelde tomatenvelouté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenvelouté
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekker feestmenu met o.a. gewokte runderreepjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gekoelde tomatenvelouté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenvelouté
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekker feestmenu met o.a. gewokte runderreepjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept