Tommekes steak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Peper de biefstuk met peper uit de molen en bestrijk de biefstukken met de (kruiden)olie. Laat dit afgedekt ca. 15 minuten bij kamertemperatuur even intrekken. Verhit de boter in een pan. Bak de biefstukken in de hete boter aan weerszijden ca. 2 minuten, afhankelijk van de dikte naar smaak, mooi bruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Fruit vervolgens de bacon en de rode uien in de bakboter.
- Voeg, op een hoog vuur, de diverse soorten champignons toe en bak ze gedurende 2 à 3 minuten. Blus ze af met de azijn. Snijd de biefstukken in 12 mooie plakken met een scherp, niet gekarteld mes. Verdeel het champignon/bacon mengsel over de borden en schik hierop de plakken biefstuk.
- Lekker met verse tuinboontjes en aardappelkroketjes.

Tommekes steak is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept