Varkenlapjes met ananas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in dunne partjes. Snijd het vlees in dobbelstenen en bestrooi ze met het kerriepoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de boter en bak het vlees al omscheppend bruin. Voeg het vocht van de ananasstukjes toe en stoof het vlees 25 minuten. Schep de appelpartjes, de ananasstukjes en de soepgroenten erdoor en stoof het vlees in ca. 25 minuten op een laag vuur gaar. Schep aan het einde van de bereidingstijd de crème fraîche erdoor. Lekker met witte rijst en gekookte worteltjes.

Varkenlapjes met ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

chauw-mien
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met Pas de Bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept