Varkensfilet op z'n Italiaans

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zo nodig verwijdert u de witte vellen die de filet omringen. Dan braadt u hem langs alle kanten bruin in de vooraf op een matig vuur ver- warmde kookpan. Dan zet u er het deksel op en laat de filet op het kleinste vuur verder bakken. Na de helft van de baktijd draait u de filet om, u kruidt hem met zout, peper, tijm, marjolein en rosmarijn en zet er onmiddellijk het deksel weer op. Als het vlees gaar is, haalt u het uit de kookpan en u voegt bij het vleesnat: 1 dl bouillon, de cognac of madera, en laat alles enkele minuten doorkoken. U ver- dikt (naar willekeur) met een beetje gekneedde boter. Voeg er de fijngesneden groenten en ui bij.

Varkensfilet op z'n Italiaans is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept