Varkensfiletlapjes met paddestoeltapenade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maal in de keukenmachine de ui met de champignons fijn. Voeg de kaas, oregano en 2 eetlepels olie toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Haal het vlees uit de koelkast en dep het vlees droog. Bestrijk met de rest van de olie. Bestrooi met peper uit de molen.
- Grill het vlees op de barbecue om en om in ca. 15 minuten gaar. Schep de laatste minuten de tapenade op het vlees en laat alles door en door warm worden.
- Lekker met verse tortelini met champignonsaus en radijsjes.

Varkensfiletlapjes met paddestoeltapenade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept