1 uur vooraf het vlees inwrijven met thym, rozemarijn en 1/2 theelepel zwarte peper. In een pannetje 2 ajuinen en 3 a 4 sjalotten fijnsnipperen en blancheren. Hierop 1,5 theelepel curry, 3 soeplepels chilisaus, 1 theelepel worchestersaus, 2 eetlepels sweet sojasaus, 2 eetlepels tomatenpuree + het sap van de ananas. Indien U meer saus wil, alles verdubbelen (aan te raden). Het vlees intussen laten braden. Wanneer dit bijna klaar is (na ongeveer 1 uur), de saus uit het pannetje bij de braadjus voegen en nog even met het vlees laten sudderen. Het vlees in schijven snijden en tussen elke schijf vlees 1/2 schijf ananas leggen die vooraf in water is opgewarmd. Vlees en ananas warm houden terwijl U de saus verder afwerkt. Saus opwarmen en 1/4 liter slagroom bijvoegen zonder koken. Eventueel een glas cognac aan toevoegen. Daarna de saus over het vlees verdelen. Opdienen met rijst. Smakelijk !