Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het gebraad langs alle kanten bruin en kruid het goed met de kruiden en doe er de graanmosterd bij. Giet er de Duvel bij en laat met een deksel erop langzaam gaar worden. ( later een beetje lauw water toevoegen). Haal het gebraad uit de ban en bind de saus met de room. Leg de sperzieboontjes en de bloemkool roosjes in kokend water en laat ze net niet gaar worden. Laat ze uitlekken en bak ze in een beetje boter en het spek op tot ze gaar zijn. Snij het gebraad in sneetjes en dien op met de groentjes en de saus. Toe te passen bij alle aardappelgerechten . Let op dat het niet te zout wordt . Met dank aan Micmac voor dit recept

Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met dille en mosterd van Micmac
0 min
Bekijk recept
Spagetti speciaal van Micmac
0 min
Bekijk recept
Ossobuco met gremolata van Micmac
0 min
Bekijk recept
Marinade voor spare ribs van Micmac
0 min
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept