Varkenshaas in sinaasappel koriandersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vouw het puntje van het varkenshaasje terug en steek dit vast met een cocktailprikker. Wrijf ze in met mexicaanse kruiden.Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Boen de sinaasappels schoon en rasp er 1 eetl oranje schil dun af. Pers de sinaasappels uit. Verhit de margarine in een braadpan tot het schuim wegtrekt. Bak de varkenshaasjes in 5 min op matig hoog vuur rondom bruin. Leg het vlees op een bord. Roer het sinaasappelsap met fond en sinaasappelrasp door het bakvet en schraap de aanbaksels los. Voeg de bosuitjes, peper en de helft van de koriander toe. Breng dit aan de kook en leg de varkenshaasjes erin. Stoof de varkenshaasjes met het deksel schuin op de pan in nog 15 min zachtjes gaar. Leg de varkenshaasjes op een plank en houd ze onder aluminiumfolie warm. Kook het stoofvocht in nog 2 min in tot een licht gebonden jus licht binden met allesbinder. Roer de rest van de koriander erdoor. Snijd het vlees in plakken.

Varkenshaas in sinaasappel koriandersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gezouten aardappeltjes in de schil
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mangosalade met pinda-koriandersaus en appel'chips'
2u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept