Vouw het puntje van het varkenshaasje terug en steek dit vast met een cocktailprikker. Wrijf ze in met mexicaanse kruiden.Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Boen de sinaasappels schoon en rasp er 1 eetl oranje schil dun af. Pers de sinaasappels uit. Verhit de margarine in een braadpan tot het schuim wegtrekt. Bak de varkenshaasjes in 5 min op matig hoog vuur rondom bruin. Leg het vlees op een bord. Roer het sinaasappelsap met fond en sinaasappelrasp door het bakvet en schraap de aanbaksels los. Voeg de bosuitjes, peper en de helft van de koriander toe. Breng dit aan de kook en leg de varkenshaasjes erin. Stoof de varkenshaasjes met het deksel schuin op de pan in nog 15 min zachtjes gaar. Leg de varkenshaasjes op een plank en houd ze onder aluminiumfolie warm. Kook het stoofvocht in nog 2 min in tot een licht gebonden jus licht binden met allesbinder. Roer de rest van de koriander erdoor. Snijd het vlees in plakken.
Varkenshaas in sinaasappel koriandersaus is een recept van Jerryke's Cuisine