Varkenshaas met heerlijk sausje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bestrooi het vlees met zout en peper. Champignons schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Snij de krab in stukjes van 1 centimeter. Verhit in een koekenpan de boter. Bak het vlees rondom bruin. Laat het daarna afgedekt op een zacht vuur in 15 minuten gaar worden. Neem het vlees uit de pan en wikkel het in aluminiumfolie.
- Bak de plakjes champignon in het bakvet lichtbruin. Voeg de wijn en de roomculinair toe en roer goed door. Voeg 3/4 van de krab toe en verwarm het 1 minuut mee. Haal het vlees uit het folie en snij het in mooie plakken van 2 centimeter.
- Leg het vlees op een voorverwarmde schaal en schenk wat saus erover. Bestrooi met de achtergehouden krabstukjes en maak af met minikrieltjes en een salade, ook lekker zijn wat noten erbij. **Tip:** - Lekker met een fruitige wijn, omdat de bereiding al wat droger is, ter garnering is een zakje gesneden exotische sla ook mooi.

Varkenshaas met heerlijk sausje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept