Varkenshaas met pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Wrijf het vlees een half uur voor het braden in met peper en zout. Snijd de stronk en de bladeren van de broccoli af en verdeel de broccoli in grotere en kleinere roosjes. Was de roosjes goed onder de kraan en kook deze op een hoog vuur in een bodempje water in een kwartier gaar.
- Snijd vervolgens de varkenshaas in plakjes van ongeveer I cm. Verhit de boter in een koekenpan en bak de plakjes om en om op een hoog vuur. Haal de stukjes vlees uit de pan en leg ze op een voor-verwarmd bord. Dek het bord af met een stukje zilverfolie.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in niet al te dikke plakjes. Pel de sjalotjes en hak ze fijn. Bak de champignons en de sjalotjes lichtjes aan. Verwarm de cognac en laat deze ontbranden. Giet de cognac vervolgens over het champignon-sjalotten mengsel. Blus het mengsel vervolgens met de wijn en voeg vervolgens de de bouillon en de slagroom toe. Breng het geheel aan de kook tot het voor 2/3 is ingekookt. Peper en zout naar eigen smaak toevoegen. Voeg vervolgens de lapjes varkenshaas en de pepertjes toe aan de saus. Laat het geheel nog even warm worden.

Varkenshaas met pepersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept