Varkenshaas met pickels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het varkenshaasje in twee, zodat het dikkere en dunnere gedeelte gescheiden zijn. Bestrooi met peper en zout en bak rondom bruin in reuzel. Laat het vlees in een oven op 180°C nagaren. 5 minuten voor het dunne gedeelte, 10 voor het dikkere. Snipper de sjalot en bak ze aan in het bakvet van het varkensvlees. Blus met witte wijn, voeg room toe en laat even inkoken. Zeef en breng op smaak met peper en zout. Roer de pickels door de saus en voeg er eventueel de bloemkoolroosjes bij. Snijd het vlees in sneetjes en serveer.

Varkenshaas met pickels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig Kalkoengebraad
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsaus bij frietjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige Citroenkip
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept