- Bestrijk het vlees met de leverpastei en bestrooi met een mengsel van gehakte peterselie en sjalot.
- Rol het bladerdeeg uit.
- Verpak elk varkenshaasje in een lapje deeg. Leg ze in een met water omspoelde vuurvaste schaal met de deegnaad naar onderen.
- Klop de eierdooier los met de melk en bestrijk hiermee het deeg.
- Laat 15 tot 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200°C. - Bereid de saus: Pel het sjalotje en snipper het fijn. Reinig de champignons en snijd ze in schijfjes. Stoof het sjalotje en de champignons in de vetstof. Voeg al roerend de bloem toe en leng aan met de bouillon. Laat even doorkoken. Breng op smaak met citroensap, peper, zout en de room.
- Snijd het vlees in sneetjes en schik het op een bord. Lepel er wat saus over. Per portie vlees ( 300 g): 965 kcal, 69 g vet Per portie saus (110 g): 235 kcal, 19 g vet"}}