Varkenshaasje in pittige saus met rozijnen en papr

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout en peper de varkenshaas en wrijf ze in met kaneel. Wel de rozijnen in lauw water. Verhit de boter en bak de haasjes rondom bruin, haal ze uit de pan en houd ze warm, dek ze af. Doe nog een stukje boter bij het braadvet en bak de uien,paprika's en de peper. Na 5 min voeg je de wijn, suiker en tomatenpuree toe. Laat even zacht koken tot het vocht iets verdampt is. Beboter een vuurvaste schaal. Doe de saus hierin, strooi er de uitgelekte rozijnen over en leg de varkenshaasjes hierop. Laat in een voorverwarmde oven van 100 gr het vlees 10 min gaar worden. Het moet wel rose blijven. Je kunt hier rijst of aardappelpuree, fijne doperwtjes, bij geven.

Varkenshaasje in pittige saus met rozijnen en papr is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuppa Alla Veneziana
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalen Met Knoflook En Paprikasaus.
20-30 min -
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept