Varkenshaasje met druiven

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het rondom bruin in 20 gram boter. Voeg 3-4 eetlepels fond toe en braad het vlees nog zo'n 12 minuten tot het net gaar is. Neem de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm. Schenk de rest van de fond in de pan en roer de aanbaksels in de pan los. Laat het mengsel iets inkoken tot een saus en breng dit op smaak met zout en peper. Roer de peterselie erdoor en bak intussen de druiven enkele minuten in 15 gram boter op een zacht vuur (laat ze niet bruin worden). Serveer het vlees met de druiven en wat saus. Niet alledaags (zeker wat de druiven betreft) en juist daardoor meer dan heerlijk!

Varkenshaasje met druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept