Varkenshaasje met gember en woudvruchten

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de varkenshaasjes en kruid met gember, peper en zout.Verwijder het vet uit de pan, terwijl je het vlees warm houdt. Voeg de kalfsbouillon met de rode wijn en een klein beetje perensiroop toe. Roer alles goed los en en laat sudderen. Voeg tenslotte de woudvruchten toe. Laat deze maar heel even opwarmen, zodat ze niet ‘stuk koken’

Varkenshaasje met gember en woudvruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Dessert mascarpone - room - woudvruchten -
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept