Varkenshaasje met porto en druiven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De haasjes mooi bruinen in de boter, goed kruiden met peper en zout De fijngesneden ui erbij doen en ook wat laten bruinen. Er een glas porto bijvoegen en zachtjes laten verder braden De varkenshaasjes uit de kom halen en afgedekt met aluminiumfolie warm houden ( eventueel in de oven) De saus opmaken door er een doos ontpitte muscat druiven bij te voegen, ook een deel van het sap ervan en de room. Lichtjes laten doorkoken en de saus eventueel nog wat binden met sausbinder. Op smaak brengen met peper en zout en eventueel wat lookpoeder Het vlees in dikke plakken van ongeveer 2 cm snijden, overgieten met wat saus en wat druiven. Opdienen met kroketten of met gewone aardappelen. Dan zorgen dat je wat meer saus maakt Bij grote hoeveelheden, de benodigdheden iets aanpassen maar niet verdubbelen

Varkenshaasje met porto en druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept